როგორ გამოვაცხოთ გემრიელი მჭადი-ბებოს რეცეპტით

ინგრედიენტები

  • მარილი – გემოვნებით
  • თბილი წყალი – რასაც შეიზელს
  • სიმინდის ფქვილი – 500 გრ
  • ზეთი შესაწვავად
მომზადების წესები

სიმინდის  ფქვილს  შეურიეთ  მარილი  და  მოზილეთ  თბილი  წყლით.  ცომი  უნდა  იყოს  თხელი,  რადგან  უნდა  გააჩეროთ  20-30  წუთი.  ამ  დროის განმავლობაში    ცომი  სქელდება.
სველი  ხელით  ამოიღეთ  ერთნაირი  ზომის  ბურთულები, გააბრტყელეთ  და  გამოაცხვეთ  ცხელ  ტაფაზე,  ბლომად  ზეთში.

Related posts