პომიდორი იტალიურად

ჩემთვის პომიდორი – წმინდაა. ძალიან მიყვარს პომიდვრის გამოყენება ნაციონალურ კერძებში. დღეს მინდა პომიდორი იტალიურად მოვამზადოთ.

არანაირი წვალება და დაღლა. 10 წუთი და მზად არის.

>

ინგრედიენტები

  • პომიდორი 500გ
  • მარილი გემოვნებით
  • შავი წიწაკა
  • სანელებლები
  • ძმარი 1 სუფრის კოვზი
  • ნიორი 2 კბილი
  • ოხრახუში 20გ
  • ზეითუნის ზეთი 40 მლ
  • დიჟონის მდოგვი 1 ჩაის კოვზი

მომზადება

1.გაასუფთავეთ ნიორი და დაჭერით წვრილად. დაუმატეთ ზეთი.

2.დაუმატეთ სანელებლები, დაქუცმაცებული მწვანილი, დიჟონის მდოგვი, ძმარი და მარილი.

3.დაჭერით პომიდორი.

4.მოათავსეთ პომიდორი ფენებად, თითოეულს წაუსვით გულსართი. შეინახეთ მაცივარში.

თრიალეთი TV